1. Oturum aç ve Hesap → Gizlilik → Hesabı sil yoluna git.
  2. Onayla — hesap şifreni (ya da Apple/Google onayını) isteriz.
  3. Hesabın hemen devre dışı bırakılır ve tüm kişisel veriler 30 gün içinde kalıcı olarak silinir.

Aktif her plan, süresi dolana kadar kullanılmaya devam eder; süresi dolma bildirimlerini kayıtlı e-posta adresine alırsın. Kullanılmamış planların iadesi, silmeden önce talep edilebilir.

Hâlâ takıldın mı?

Openline destek ekibine 7/24 şu kanallardan ulaşabilirsin:

Bize yazarken satın alma kodunu (sana e-postayla gönderdiğimiz OL-… kodu) ve eSIM zaten kuruluysa ICCID numarasını (Ayarlar → Hücresel → Openline hattına dokun) eklemeyi unutma. Böylece planını hemen bulur, gereksiz yazışmalara gerek kalmadan sorunu tespit edebiliriz.