1. Logg inn og gå til Konto → Personvern → Slett konto.
  2. Bekreft. Vi krever kontopassordet ditt (eller bekreftelse via Apple/Google).
  3. Kontoen din deaktiveres med en gang, og alle personopplysninger slettes permanent innen 30 dager.

Eventuelle aktive pakker kan fortsatt brukes til de utløper. Du får utløpsvarsler på e-postadressen som er registrert. Refusjon for ubrukte pakker kan behandles før sletting.

Står du fortsatt fast?

Kundestøtten i Openline er tilgjengelig 24/7 via disse kanalene:

Når du tar kontakt, oppgir du kjøpskoden din (OL-…-koden vi sendte deg på e-post). Hvis eSIM-en allerede er installert, oppgir du også ICCID-en (Innstillinger → Mobildata → trykk på Openline-linjen). Da har vi det vi trenger for å finne pakken din og finne feilen uten at vi må spørre deg om en masse.