1. Log ind, og gå til Konto → Privatliv → Slet konto.
  2. Bekræft. Vi kræver din kontoadgangskode (eller bekræftelse via Apple/Google).
  3. Din konto deaktiveres med det samme, og alle personoplysninger slettes permanent inden for 30 dage.

En aktiv pakke kan stadig bruges, indtil den udløber. Du får udløbsmeddelelser på den e-mail, der er registreret. Refundering af ubrugte pakker kan gennemføres før sletningen.

Sidder du stadig fast?

Du kan kontakte Openline support 24/7 via en af disse kanaler:

Når du skriver til os, så oplys din købskode (OL-…-koden, vi har sendt til din e-mail). Hvis eSIM'et allerede er installeret skal du også oplyse dets ICCID (Indstillinger → Mobilnet → tryk på Openline-linjen). Det er nok til at vi kan finde din pakke og fejlfinde uden at skulle skrive frem og tilbage.